Introduktion

I år, 2020, har vi inga möjligheter att erbjuda en introduktion med alla ledare för er föräldrar som vi brukar men vi kommer så fort som möjligt lägga upp foton på våra ledare på vår laget-sida så att ni vet vilka ledare vi har för de olika idrotterna. Ni kommer att få ett välkomstmejl med mer information och schema i god tid innan terminsstart den 28 augusti.

Disco

På höstlovet och sportlovet är det ingen idrottsskola men vi arrangerar disco för alla barn på fredagen veckan innan. Mer information om detta läggs upp på vår laget-sida och facebook.

Badresa

Måndagen på sportlovet varje år, ordnar Idrottsskolan en resa till äventyrsbadet i Borås.
Vi hyr bussar och åker en heldag med bad och skoj! Barnen har med sig badkläder, matsäck och helst namnade kläder. Det finns möjlighet att köpa mat där om man hellre vill göra det, det får ni bestämma i er familj.

Avslutning

I våras kunde vi tyvärr inte ha vår vanliga avslutning på grund av covid-läget men vi hoppas att det har ändrat sig när detta idrottsskoleåret har nått sitt slut.Då brukar vi ha aktiviteter, ibland hoppborgar, korvgrillning och annat skoj.